Voorstellen

Wie ben ik?

Nogmaals welkom op mijn website. Ik zal mij snel even voorstellen. Mijn naam is Manon Verharen, geboren in 1989. Ik woon samen met mijn partner en zoontje van 3,5 jaar in Den Bosch, waar ik geboren en getogen ben. Zo lang als ik me kan herinneren ben ik gek met kinderen en wilde ik jong moeder worden. Dat laatste is gelukt zoals u kunt zien.

Opleiding

Om mezelf toch verder te ontwikkelen ben ik eerst de opleiding tot schoonheidsspecialiste gaan volgen en daarna de opleiding tot doktersassistente. Zeker deze laatste opleiding komt goed van pas tijdens mijn werk als gastouder.

Voor het werken als gastouder heb ik daarnaast nog de volgende opleiding(en) en cursus(sen) gevolgd en behaald:

  • opleiding helpende zorg en welzijn
  • cursus EHBO voor kinderen
  • cursus schminken
  • cursus haar vlechten

Ervaringen

Voor, tijdens en na bovenstaande opleidingen ben ik blijven werken met kinderen. Op de basisschool waar ik zelf gezeten heb, heb ik jarenlang de tussenschoolse opvang gedaan, maar ook heb ik vaak in gastgezinnen gewerkt voor kortere of langere perioden. Zowel met baby’s, peuters, kleuters, maar ook oudere kinderen.

Motivatie

Nu wij onlangs naar een ruimere woning zijn verhuisd is het voor mij een logische stap om als gastouder in mijn eigen woning te gaan werken. Ik zie het als een uitdaging om met veel liefde, aandacht, geduld en creativiteit voor uw kind(eren) te zorgen in een veilige en vooral gezellige omgeving. Door kinderen ruimte te geven, aandacht te geven en door samen activiteiten te ondernemen, hoop ik ze te motiveren om nieuwe dingen te leren. Uiteraard alles in overleg en afstemming met u als ouder(s).

Spreekt het bovenstaande u aan, dan kunnen we een afspraak maken voor verdere kennismaking.