Kinderopvang Den Bosch

Even voorstellen: bij gastouderopvang Uk & Ik in Den Bosch houd ik van de vrolijke houding en het enthousiasme van kinderen. Ik ga heerlijk kleinschalig te werk en zorg voor een huiselijke sfeer met persoonlijke aandacht voor alle kinderen.

Gastouderopvang Uk & Ik

Uk & Ik is een kleinschalige gastouderopvang in Den Bosch. Ik verzorg enkele dagen in de week kinderopvang. Uiteraard zorg ik gedurende de dag voor vaste eet- en drinkmomenten, afgewisseld met activiteiten en rust. Ik bied alles waar de kinderen vrolijk en enthousiast van worden. Ik bied ze de persoonlijke aandacht en begeleiding die ze helpt op een leuke manier op te groeien. Geef de zorg even uit handen wanneer het niet uitkomt, je kleine is bij mijn kinderopvang in Den Bosch van harte welkom.

Kinderopvang voor Den Bosch en omgeving

De kinderopvang in Den Bosch is beschikbaar voor de weide regio. Vanuit Rosmalen of Vught gebruik maken van de gastouderopvang? Uw kleine is bij Uk & Ik van harte welkom. Uiteraard nodig ik u graag uit om gewoon eens kennis te komen maken of kunt u contact opnemen voor meer informatie. Ik ben een geregistreerde gastouderopvang en werk samen met een aantal andere bureaus uit de omgeving.

Als geregistreerde gastouderopvang bied ik u de mogelijkheid om bij de Belastingdienst Kinderopvangtoeslag aan te vragen. Surf naar Toeslagen.nl voor meer informatie. Een afspraak maken of een andere vraag over onze kinderopvang in Den Bosch? Neem contact op, ik hoor graag van u.