Gastouderopvang in Den Bosch

Een leuke gastouderopvang in een huiselijke sfeer. Uk & Ik heeft persoonlijke aandacht voor alle kinderen. Ik ben enkele dagen per week geopend als kinderopvang. Uiteraard sta ik netjes geregistreerd als een officiële gastouderopvang in Den Bosch. Dat betekent dat u bij de Belastingdienst Kinderopvangtoeslag kunt aanvragen ter tegemoetkoming in de kosten.

Gastouderopvang Uk & Ik

Uk & Ik is de leuke gastouderopvang voor kinderen in Den Bosch en omstreken. Ik zorg gedurende de dag voor verschillende activiteiten, voldoende rust en uiteraard vaste momenten om samen te eten en te drinken. De kinderen leren met elkaar te spelen en ontdekken gedurende de dag allerlei nieuwe vaardigheden. Benieuwd hoe dat in z’n werk gaat of mijn kinderopvang zelf een keer komen bekijken? Je bent van harte welkom om eens te komen kijken bij mij in de gastouderopvang in Den Bosch.

Gastouder in Den Bosch en omgeving

Ik zorg er met de gastouderopvang in Den Bosch en omgeving voor dat u voor meerdere dagen in de week eenvoudig gebruik kunt maken van een enthousiaste gastouder. Ik word blij van enthousiaste kinderen die vrolijk spelen. Ik houd het graag kleinschalig en huiselijk om iedereen voldoende aandacht te geven. Dat neemt aan de andere kant niet weg dat uw kleine ook vanuit Rosmalen of Vught van harte welkom is.

Meer weten over mijn locatie of mijn registratie als officiële gastouderopvang in Den Bosch? Neem contact met mij op of maak een afspraak om gewoon eens te komen kijken. Ik hoor graag van u, zodat uw kleine binnenkort wellicht een paar dagen in de week bij mij terecht kan.